Terug naar nieuwsoverzicht

Webinar ‘wat leert Corona ons voor de toekomst?’

Maandag 25 januari 2021 van 19.30 uur tot 21.30 uur verzorgt OLT.NL een online themabijeenkomst over de wijze waarop we ons kunnen voorbereiden op het seizoen 2021 en anticiperen daarmee op het gegeven  dat nog een groot deel van het komend openluchttheaterseizoen in het teken van coronamaatregelen zal staan.

Coronamaatregelen hebben het afgelopen seizoen grote invloed gehad op  de bedrijfsvoering en de programmering. Wat zijn de lessen, die wie hiervan meenemen? Ook voor komend seizoen wordt verwacht dat er nog steeds restricties zullen zijn. Hoe kunnen we hier ons al op voorbereiden? Wat betekent dit voor komend seizoen?

Lode van Piggelen (directeur Caprera Bloemendaal) en Klaartje Wierbos (zakelijk leider Vis à Vis, Almere) zullen een korte inleiding geven over hun ervaringen van afgelopen seizoen en de plannen en vragen die ze hebben voor komend seizoen. Daarna zal er volop gelegenheid geboden worden voor alle deelnemers om vragen en oplossingen uit te wisselen.

Stuur deze uitnodiging door aan alle bestuurders en medewerkers die zich voorbereiden op de programmering en organisatie van komend seizoen. Bestuursleden en medewerkers van onze lid-theaters kunnen gratis deelnemen aan de ZOOM meeting via deze link of via Meeting ID: 990 1921 3938, Passcode: 915043.

Om deze online meeting zo goed mogelijk voor te kunnen bereiden, verzoeken wij u tevoren  naar  secretaris@openluchttheaters.nl te mailen:

  1. Welke vragen of onderwerpen u graag behandeld zou zien
  2. Hoeveel, cq welke deelnemers van uw theater de sessie zullen bijwonen