Terug naar nieuwsoverzicht

Jaardag 2024: Deelnamen aan de markt

Zaterdag 2 november komen vertegenwoordigers van de Nederlandse Openluchttheaters in Ommen bijeen in de sfeervolle omgeving van Brasserie Ommerland voor de Jaardag! De gastheer van dit jaar is het Bostheater Ommen. Een belangrijk onderdeel van deze dag is de (overdekte) markt, waar speelgroepen, impresariaten, orkesten en leveranciers bestuurders en programmeurs van openluchttheaters elkaar kunnen ontmoeten.

🤝Meld je aan!

Ben jij (lid van) een impresariaat, speelgroep, orkest, artiest, theatergroep, leverancier of dienstverlener voor openluchttheaters? Wij nodigen je van harte uit om jezelf te presenteren op onze markt tijdens de lunchpauze van 12.15 tot 13.45 uur in de buitenlucht (overdekt) op het terrein van Bostheater Ommen!

Deelname is gratis, je krijgt de beschikking over een ‘kraampje’ (tafel en stoel) waar je jouw aanbod kunt presenteren met een heerlijke lunch! Dit is een geweldige kans om te netwerken met andere deelnemers en je stand op te bouwen. Meld je aan via dit formulier en stuur dit vóór 25 oktober naar secretaris@openluchttheaters.nl.

Vragen?

Neem gerust contact op met Rosalie van Loon, secretaris van OPENLUCHTTHEATERS.NL, via secretaris@openluchttheaters.nl of bel 0653111872.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op deze inspirerende dag!