Terug naar marktplaats overzicht

a tribute to “Great Women in Rock” by The Time Travelers

Naam aanbieder/vraagsteller
The Time Travelers
Naam voorstelling
Great Women In Rock
Soort dienst / product
tributeband
Prijsindicatie
vanaf € 1500,-
Duur
min. 2 x 45 min.
Omschrijving

Met een tribute to “Great Women in Rock” brengen The Time Travelers de hits, de klassiekers en de publieksfavorieten van legendarische rockzangeressen vanaf de jaren 70 tot heden.

Een ode aan de heldinnen van onze jeugd! Een reis door de tijd, van hippie-rock tot singer/songwriter tot grunge, allemaal songs van powervrouwen die hun ‘mannetje’ stonden! Vrouwen met een eigen geluid en een rebelse inslag, vrouwen die tegen de stroom in durfden te gaan. Great Women In Rock! Hun muziek, maar ook hun verhaal, worden gebracht in een avondvullende show met energieke stage performances door drie absolute top zangeressen en een ervaren, professionele band, omlijst met sfeervolle tijdsbeelden en  indrukwekkende visuals op de achtergrond. Met veel liefde en passie brengen zij de songs van artiesten waardoor zij zelf zangeres wilden worden! Rock godinnen als Janis Joplin, Tina Turner, Alanis Morissette, Pretenders, Skunk Anansie, Melissa Etheridge en vele anderen. Geniet van deze tijdloze muziek samen met The Time Travelers!

 

The Time Travelers
Contact

The Time Travelers

Angeline Bonette

E greatwomeninrock@gmail.com
M 06-27244668



Website
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.