Terug naar marktplaats overzicht

Reisbureau Fata Morgana

Naam aanbieder/vraagsteller
Tijl Damen
Naam voorstelling
Reisbureau Fata Morgana
Soort dienst / product
Familivoorstelling / Interactief Muziektheater
Prijsindicatie
1000
Doelgroep
Kinderen / Gezinnen
Duur
45
Speelperiode
Hele jaar
Omschrijving

Een vrolijke, interactieve familievoorstelling vol liedjes, humor en interactie.

Eén van de meest stressvolle bezigheden van de mens is ‘Vakantie’. Wie slecht voorbereid op reis gaat wordt zonder meer geconfronteerd met zeer onaangename zaken. Een goed begin is het halve werk! Daarom komt zelfhulpgoeroe Tijl Damen zijn publiek optimaal voorbereiden op de reis met deze muzikale, interactieve familievoorstelling.

Wat komt er allemaal kijken bij op reis gaan? Nou, bijvoorbeeld: een koffer inpakken ( het past er nooit in), bepalen waar je heen gaat en dat ook op de wereldkaart kunnen aanwijzen, vliegangst die wordt aangezwengeld door die vermaledijde ‘veiligheidsinstructies’ in het vliegtuig, enz. Alle aspecten van op reis gaan worden nauwgezet geanalyseerd en – met een hoop humor – binnenstebuiten gekeerd, waarbij het publiek natuurlijk op allerlei manieren actief betrokken wordt.

Gelukkig weet Tijl overal raad op en loodst hij zijn publiek probleemloos door de reiscursus met aanstekelijke liedjes en natuurlijk een berg interactie.

Tijl Damen
Contact

Tijl Damen

Tijl Damen

E info@tijldamen.com
M 0620160909



Website
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.