Naam aanbieder/vraagsteller
Arno Huibers Theaterproducties
Naam voorstelling
Clowns Kado
Soort dienst / product
Clownsvoorstelling, jeugdtheater, familietheater
Prijsindicatie
850,- ex btw
Doelgroep
familie-jeugd - iedere leeftijd welkom
Duur
± 65 a 70 minuten zonder pauze
Speelperiode
mei tm september
Omschrijving

Clowns Kado  familie – jeugd / leeftijdsloos / no Dutch required

Een clownsvoorstelling waarin Arno Huibers kinderen en volwassenen laat genieten van clowneske pareltjes uit zijn rijke clownsoeuvre.
De fenomenale (=keigoeie) musicus Paul van der Heijden acteert en musiceert hierbij in de beste traditie van de muzikale clown.
Wij geven u graag deze Clowns Kado.

Op het podium staat een groot kado.
Bij entree van het publiek schminken de clowns zichzelf.

Dan speelt de deftige kale musicus met een  plukje gekleurd haar, zijn concert.
Zijn clownsmaatje geeft er een heel eigen invulling aan met een muzikale vuilnisbak, een bezem die verliefd wordt, een giga trom met capriolen, en heb je ooit iemand accordeon met het puntje van de tong zien spelen?
En het clownskado?
We pakken het graag voor u uit met een innemende glimlach en schaterlach.

Theater van glimlach tot schaterlach 

Extra Na afloop van de voorstelling worden kinderen geschminkt door Arno en mogen ze mee jammen met musicus Paul, zodat ouders bij de bar ‘kunnen bijkomen’ van een ook voor hun hilarische voorstelling.

Recensies lees meer

Verdere informatie lees meer

 

Arno Huibers Theaterproducties
Contact

Arno Huibers Theaterproducties

Arno Huibers

E a.h@on.nl
M 06 53 717791



Website
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.