Terug naar marktplaats overzicht

SPRING SPRING SPRINGEN

Naam aanbieder/vraagsteller
Jasper Smit
Naam voorstelling
SPRING SPRING SPRINGEN
Soort dienst / product
Theatervoorstelling
Prijsindicatie
750,- euro ex btw en reiskosten
Doelgroep
6+
Duur
35
Speelperiode
Hele seizoen
Omschrijving

Jasper rent het podium op en het is meteen feest! Met liedjes over vieze woorden die rijmen op stoep, irritante grote zussen, gekke dansjes en natuurlijk over perenijs, doen alle kinderen én volwassenen mee.

En stiekem gaan Jaspers liedjes echt ergens over. Want wie komt je redden als je gepest wordt? Precies: die zelfde irritante grote zus.

Cabaretier en kinderliedjesschrijver Jasper Smit heeft vijfentwintig jaar podium-ervaring, een lekker tempo en een groot repertoire grappige, scherpe liedjes voor het hele gezin.
En hij past zijn programma á la minute aan op het publiek. Natuurlijk zijn sommige liedjes speciaal voor jongere kinderen, en andere richten zich op acht- of tienplussers. Niet elk liedje is voor iedereen, maar iedereen komt ruimschoots aan bod!
Jasper Smit
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.