Naam aanbieder/vraagsteller
Jeroen Schipper
Naam voorstelling
Badderzee
Soort dienst / product
Theatervoorstelling
Prijsindicatie
Voorstelling groot €1750, voorstelling klein €850 (beide zonder reiskosten en zonder btw)
Doelgroep
4+
Duur
45
Speelperiode
Hele seizoen
Omschrijving

“Nooit meer, nee o nee, zeil ik nog op de Badderzee. O nee!”

Badderzee is het nieuwe familie- en kleuterconcert van Jeroen Schipper en zijn Boegiemanband. Jeroen heeft weer een sprankelend en swingend concert op de planning, gebaseerd op zijn nieuwe gelijknamige album en boek. De Badderzee zal kinderen uitdagen om het avontuur te zien in hun eigen huis, beginnende bij de badkuip!
De Badderzee is woest en wild. Een plastic kapitein in een plastic bootje vaart en trotseert de golven. Hij komt van alles tegen: een grote berg sop, een gele badeend en dan opeens een heel groot kind, als dat maar goed gaat! In de rest van de voorstelling gaat het avontuur door; er valt voor de kinderen van alles te ontdekken.
Vaste gegevens in een Jeroen Schipper-concert zijn: muzikale diversiteit, interactie, positieve energie, bijzondere instrumenten, humor en blije gezichten na afloop. Denk aan een zeemanslied, een punkrocknummer, swingende jazz en reggae muziek. Er is voor ieder wat wils.

Jeroen is al jaren een begrip in kinderliedjesland en met De Badderzee zullen er weer ontzettend veel kinderen mee kunnen zingen met ultieme oorwurmen en melodische pareltjes.

Jeroen Schipper
Contact

Jeroen Schipper

Nanne Hartog

E info@burobannink.nl
M 010 476 96 68



Website
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.